Thursday, December 10, 2009

My LoVe..


Stripey Pashmina in purple..


Shawl mule2 sekali Siti beli...


Pashmina ni kecik sikit, tp mmg cantik! from eDastboutique..


Same jenis dgn pashmina kt atas tu, tp yg ni beli kt radiusite...


Tone Pashmina from eDastboutique... kainnye lembut dan sejuk..


Stripey Pashmina from eDastboutique.. pink..


Shawl yg ni mcm serban, agak besar tp mudah dibentuk...


Shawl Ribbon from Radiusite... reben yg dijahit kt sisi shawl buat ia mudah dipakai..


yang ni Siti gabungkan tudung ikin dgn shawl chiffon

MyEm0.Com
Suspen? Huhu... saje je buat tajuk gempak... Actually Siti nak cerita tentang 'Cinta Hati' Siti skrg... wah...Sapela yg b'tuah tu yek? Bukan lelakila, tapi... jeng..jeng..jeng... my lovely shawls...

Ntah ape2 jela Siti ni, dgn shawl pun leh jatuh cinta... Hahaha! Ramai gak yang dh mula b'tanye, kenape Siti dh tukar imej skrg? Kalau before ni Siti pakai tudung bawal, then tudung ikin, skrg dh jd shawl pulak... Selain dari ikut peredaran fesyen, sebenarnye Siti mmg selesa sgt dgn shawl ni. Bagi yang tak pernah cuba mesti rase lecehla nak pakai shawl ni... kene belit sane sini... silap2 tercekik plak... hihihi... Wahai girls diluar sana, mula2 mmg tanggapan kite mcm tu, Siti pun baru2 nak cube dulu punyela berjam-jam pusing sane, pusing sini kt depan cermin. Then, Siti diperkenalkan dgn satu blog ni, Radiusite... Pemilik blog tu ade tunjukkan cara2 memakai shawls melalui video, simple je rupenye bile kite dah tahu teknik yang betul...

Then sejak tula, Siti mula buat koleksi-koleksi shawl yg kebanyakannya Siti beli melalui online... Lebih mudah dan jimat masa, sbb Siti x payah drive kete g butik2 atau kedai2 untuk pilih satu-satu shawls kt sane... Juz masuk kt blog, pilih and klik mane2 shawl yg Siti berkenan, then buat payment kt bank, tgu jela encik posmen hantar... Senang kan?

Jom belek-belek pulak gambar Siti menggayakan shawl yg Siti ade, kalau sudila yek...hehe...

4 comments:

myfamilybiz4u said...

salam perkenalan...sama tempalate blog kite :)
jum buat bizz!!ramai2 cikgu2 yg buat bizz ni!!

Dinas said...

eDast Boutique jugak? Ehehehehe dah pernah pegi kedai dia tak? Akak pon banyak blanje kat blog dia. Dah beratus la kot :p Love her items. Memang quality though harga mahal sikit dpd yang lain, tapi susah nk cari yang sama tmpt lain. I'll try radiusite gak nnt!

siti said...

A'ah.. Siti pun dh byk jgk beli kt eDast tu, lgpun shawl yg eDast jual xdela asik sold out je, maybe sbb stok die byk. klu mcm radiusite tu shawl die asik sold out je.. so gigit jari jela..huhu...

fashion.holic said...

opening sale.
planet shawl.rm13 only :)
http://the-fashion-holic.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...