Saturday, September 22, 2012

Jom shopping~!!


Anda suka shopping online tak? 
Alhamdulillah, Siti dah buka blog yang khusus untuk anda yang gemar shooping online ni. Kalau tak minat shopping pun tak baca, boleh baca je info-info yang ada untuk tambahkan ilmu pengetahuan. 


Dan kalau sudi, kliklah untuk jadi follower blog baru Siti tu. InsyaAllah, takde ape yang rugi.. ^^

Saturday, March 24, 2012

Pencarian BLOG DESIGNER

Assalamualaikum..

Siti sedang mencari blogger atau individu yang ada mengambil tempahan untuk "blog design". 

Sila emelkan quotation anda ke:
mshoney6583@gmail.com

Terima kasih.. ^^

Thursday, February 16, 2012

Kecantikan Wanita...

 
Kecantikan wanita bukan terletak pada pakaian yang dikenakan, bukan pada bentuk tubuh, atau cara dia menyisir rambutnya.
 
Kecantikan wanita terdapat pada mata, cara dia memandang dunia. Kerana di matanya terletak gerbang menuju ke setiap hati manusia, di mana cinta dapat berkembang.
 
Kecantikan wanita bukan pada kehalusan wajah, tetapi pada kecantikan yang murni, terpancar pada jiwanya yang dengan penuh kasih memberikan perhatian dan cinta, dan kecantikan itu akan tumbuh sepanjang waktu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...