Monday, September 26, 2011

Dgn tak malunya blogging semula.. boleh ke??

Last entry yg Siti post 24 Julai 2011.. Hari ni dah 26 September.. huhuuuu... dah lama rupanya tak update blog ni... 2 bulan lebih! Ishhhhh.... Tapi hal ni memang Siti tak dapat nak elak... walaupun rindu nak berblogging, tapi masa yang ada macam tak cukup je... 

Insyaallah, mulai hari ni Siti nak mula blogging semula. Manelah tahu kalau ade yang rindu... (ade ke?? heeeee....) 

Sekarang pun Siti dah rasa agak lapang, sebab UPSR dah lepas.. tinggal tunggu result anak-anak murid tersayang je.. Pelik kan? Murid yang exam, tapi cikgu pun kena tempiasnya.. 

Harap-harap, kemunculan semula ni dialu-alukan oleh blogger yang lain.. Tiba-tiba rasa kekok.. sebab semuanya dah nampak lain... rasa macam baru blajar blogging pulak..... ^^







2 comments:

Cik Bambam said...

elok lar tuh.. ingat dah x rindu belog dah.. ekekekke

Siti Noraisyah said...

rindu.. dh bape bulan ni jd silent reader je.. heheeee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...