Monday, February 28, 2011

Saya nak join bloglist Siti Manis

PERHATIAN..! PERHATIAN..!
STICKY ENTRY
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY BARU.
TERIMA KASIH.. ^^

IzamirRidzuan dah buat.. Cik Yuyu pun dah buat.. So, sekarang Siti pun nak buat jugak! heee... Walau blog tak femes langsung.. ^^
Okla, diringkaskan cerita, Siti nak rombak balik bloglist yang ade ni. Dan kali ni Siti nak susun ikut kategori pulak.. senang nak rujuk.

So, sape-sape yang nak join, mudah je:

Banner
  1. Copy BANNER yang Siti dah sediakan dan linkkan ke entry ini.
  2. Paste kan kat entry, dan buatlah entry ringkas bertajuk: "Saya nak join bloglist Siti Manis" 
  3. Dalam entry tu jangan lupa maklumkan kategori yang anda nak Siti masukkan, sama ada: GURU, PELAJAR, TUTORIAL, GA @ CONTEST atau UMUM. Contoh: Saya nak join bloglist kategori GURU. Faham ea?
  4. Yang belum FOLLOW, bolehla follow ye.. ^^
  5. Dah siap? Tinggalkan link anda kat ruangan komen entry ini.
  6. Tarikh tutup: 28 Februari 2011
  7. Juga dialu-alukan untuk tag rakan-rakan blogger anda.. tak kisahlah berapa pun.. taknak tag pun takpe.. ^^

26 comments:

MyRa QuEeN said...

dah follow..nk join...tp xdpat wwat entry lg..line ngeng lak.hukhuk..
http://ctqueen.blogspot.com/
jlan2 la kt blog maira ek..rajin n sudi follow la..

Siti Noraisyah said...

heee... thanks.. ^^ xpe, dah buat entry nanti tinggalkan link kat sini ea..

Dyalara Ieyana said...

http://lukisanrahsiahearty.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-siti-manis.html


nak join yer !

MyRa QuEeN said...

http://ctqueen.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-siti-manis.html

dh join

b a m b a m ' s said...

ai pon kena wat entry jugak ker?amboi3...piat tlinge nak??hahahha..baik kakak!nnt nak wat gak ar..letak paling atasssssssssssssss sekali tau!hahaha

b a m b a m ' s said...

join yer kak non..tp entry publish pagi sok..heheheh..bagi link awal2 dulu.. :P

http://bambam-story.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-siti-manis.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

join...

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-siti-manis.html

ria said...

maria da join blog kamu. .
btw salam perkenalan. .:)
http://ria-skh91.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-siti-manis.html

AMMAR YASIR said...

Ammar datang sini untuk menyokong:
http://jomklikblog.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-siti-manis.html

atiQah.sya said...

oke miss Siti,dh join.
salam pkenalan :)
http://atiqahsya.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-siti-manis.html

Lulu caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-siti-manis.html

farhana masdo said...

aye da foloow && aye nak join > :)http://farhanamasdo.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-siti-manis.html.
follow me bck kalo bole :)

diyana said...

nak join jugak!! dan da follow..:)

http://diyanadena.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-siti-manis.html

habsahharun said...

dah join..yay!

http://cikmerahjambu1711.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-siti-manis.html

:: Bila N'Lela Tasuki menjadi Miss Cornfius........... said...

sy mau joinnn...
dgn pnuh smngt.....
hehehe..

http://norleladasuki.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-siti-manis.html

~naddy~ said...

naddy join sini !! hehe

http://pelangihaty.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-siti-manis.html

moh join bloglist nadia

umiliza989 said...

assalam....
dah follower n join

id follower:umiliza989
link:
http://norliza989.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-siti-manis.html

miss lollipop said...

sy tag awk lm 1 bloglist

http://qifanyssweet.blogspot.com/2011/02/jom-join-bloglist-myung-dae.html

Sharienz Sz said...

salam siti..saya dah janji hari nak join bloglist ni..so dah sipa..

http://sharienzsz.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-siti-manis.html

tq cik siti

Siti Nurazlinda said...

salam cik siti. linda nak join bloglist cik siti juga ya.

http://sitinurazlinda.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-siti-manis.html

kategori pelajar. :)

terima kasih.

Limelight VavaVoom said...

weeee~~~~
http://farayusnairita.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-siti-manis.html

zOeY zAu YaH said...

wah..buat bloglist pulak ye haha..good2..

Siti Nurazlinda said...

welcome Cik Siti ! :)
thnx jugak sebab buat bloglist ni. hehe.

Siti Nurazlinda said...

welcome Cik Siti ! :)
thnx jugak sebab buat bloglist ni. hehe.

nadiah said...

ala dah terlepas...

Zur@ZaRi said...

da siap da eh..

dtg gegar yokk!!

Rajin Follow eh!: "Cute Stylish Shop"

Jom Join: "Posing With Ur Love One - Giveaway"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...