Friday, November 13, 2009

Segala Yang Indah Ada di BUTIK eDast


MyEm0.Com Peace..

Apa yang indah kt BUTIK eDast? Hm.. mule Siti pun tak yakin nak buka blog ni, yela, Siti ingat blog ni sama mcm blog2 lain, yang biase2 je tu... Tapi first skali yg Siti tertarik kt blog ni adalah layout die, nampak gempak gitu, hihihi... then bile dh survey yang lain2, ha.... mate ni mule terlekat kt page 'selendang'.

Kenape selendang? Sbb Siti ni peminat selendang, shawl, dan semua yng sewaktu dgnnya, hehe... (Dalam gambar kt atas contoh Siti tgh b'gaya dgn salah satu koleksi shawl yang Siti ade.) Buat wanita2 yang tak pernah pakai selendang atau shawl ni pun janganla bimbang, sbb kt blog butik edast pun ade ditunjukkan cara2 nak menggayakan selendang. Simple n Trendy. Rasenye itula perkataan yng sesuai.

Tak lama lg nak raye haji, so jomla kite same2 b'gaya dgn shawl yng cantik menawan dr butik ni ye..!Yang berminat, klik je kt banner Butik eDast kt sebelah tu. Pasti tak mengecewakan, hehe...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...