Sunday, October 2, 2011

Kisah KAMI

Sebenarnya cerita ni dah nak basi dah.... Tapi Siti nak cerita jugak! Sebab, Siti nak kongsi saat gembira Siti dengan mereka. Heee.... bukan senang tau nak berkumpul macam ni... setahun sekali pun susah... So, bila dapat peluang, memang Siti hargai sangat-sangat! Tak nak cakap panjang-panjang, tengok dulu gambar-gambar ni ya.. ^^


 Weeee~ Sukanya Siti sebab dapat jumpe Huda dan Nadet, my BFF. Sorang lagi, Atun tak dapat join sebab ade komitmen dgn suami tersayang. So, dapat keluar bertiga jela... huhuuuuu~


Tengok muka Siti betul-betul. Bila dapat bersama dengan diorang ni, senyuman Siti secara automatik terus jadi lebar selebar-lebarnya, heheeee.... Really! Siti dah lama dah senyum lebar macam ni.... But together with them, Siti memang tak dapat nak sorok perasaan gembira ni. Hm... speechless jab.. ^^

Walau pertemuan ni berlaku sebelum hari raya baru-baru, but still.. Siti tak jemu tatap gambar-gambar ni.. Betapalah Siti rindukan dorg.. mengalahkan rindu tunang sendiri (Ops!! Hope he didn't read this... hehee).

To Huda and Nadet --->> Pasni luanglah masa utk turun ke Johor pulak, nanti me and En. Padil akan bawa korang pusing-pusing JB ea.. heheee.... and pastikan cuti tu panjang supaya kita leh berpoya-poya sepuas-puasnya.. ^^




3 comments:

aNaYaNa said...

seronok jumpa bff yang sekali sekala jer dapat jumpa..

zulkbo said...

salam..
seronoknya dapat jumpa
BFF..tentu banyak kisah
di bualkan?

Cik Bambam said...

urghhhh...dah lama x jumpa BFF kat johor jugak..ehhh..salah2..dia pon baru turun KL last2 week..ekkeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...