Wednesday, May 4, 2011

Teluk Gorek, Mersing

Dah penat bertungkus-lumus kerja, bila dapat peluang bercuti tenangkan fikiran, memang rasa happy sangat..... Hilang semua kekusutan kat kepala ni... 

Baru-baru ni Siti dapat join trip memancing + hari keluarga kat Teluk Gorek, Mersing. Sebenarnya ni la pertama kali Siti join trip mcm ni.. Siti join ni pun sebab ade geng yang bawa family, so adelah geng kaum hawa. Kalau lelaki semua, memang Siti tak nak ikutlaaaa.... 

Yang bestnye, Siti pun berpeluang memancing sekali. Dan paling best sebab Siti sendiri dapat pancing 2 ekor ikan.. haha! Kecik je... tapi oklah utk Siti yang baru first time pegang joran ni...

Siti tak bawa khemah, so tumpang khemah kawan2 je.. heeee....

Air tenang, angin sepoi-sepoi bahasa... layannnn.....

Bulan-bulan mcm ni memang sesuai bawa family ke pantai, sebab laut tenang...

Cantiknye pemandangan....


Pemandangan dari atas bukit, berani jugak Siti panjat2 kat sini..


Kat sini la port memancing Siti. Agak mencabar sebab kene panjat batu-batu..

My first catch! Sape kate Siti takde bakat memancing??


1 comment:

aNaYaNa said...

ikan aper tu cikgu siti?hehe..teror eyhhh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...