Monday, May 30, 2011

VCO Catalyst



Sekali guna, terus jatuh hati.... I'm really in LOVE.....

Heeee... not in love with other guy, but I'm in love with these VCO Catalyst.. ^^

Honestly, sebelum ni Siti memang susah nak percaya dengan produk-produk baru. Takut tak sesuai, tak serasi.. pulak kebanyakan yang ada kat pasaran semuanya mahal-mahal... nak beli yang murah bimbang ade side effect pulak... ishhhhh.... sebab tu la Siti tak pernah ambil ape-ape supplement pun. Alhamdulillah kulit Siti bukanlah jenis yang bermasalah sangat....

Tapi, bila umur dah semakin meningkat ni Siti mula perasan yang kulit Siti dah tak sama macam dulu. Kulit Siti mulai cepat kering terutamanya kat kawasan mata dan bibir. Lepas tu, waktu tengah hari dan petang je, kulit Siti mula berminyak kat T-zone, iaitu kawasan dahi dan hidung. Maksudnya, rutin penjagaan kulit Siti dah jadi makin ketat. Kalau dulu, tak jaga sangat pun tak ape, tapi sesuailah dengan peningkatan umur, Siti tak boleh terleka kejab... mesti akan timbul masalah-masalah yang tadi tu....

Then, satu hari Siti terbaca tentang produk VCO Catalyst kat Facebook. Bila baca testimonial pengguna-pengguna tu, tergerak pulak hati ni nak mencuba. Alhamdulillah, gerak hati Siti tak tersilap. Sekarang, dah lebih kurang 2 minggu Siti amalkan VCO Catalyst capsule, sebiji pagi dan sebiji sebelum tidur. Selain tu, Siti ambil jugak VCO Collagen dan VCO Catalyst jenis cecair. Kesannya, memang sangat memuaskan hati dan Siti happy sangat.. ^^
Selepas 2 minggu amalkan VCO Catalyst
Selepas alami sendiri kesannya yang baik, barulah Siti yakin untuk war-warkan kepada rakan-rakan yang lain. Lagipun, perkara yang baik dan memberi manfaat kepada orang lain memang elok untuk dikongsikan. Yang paling penting, VCO Catalyst adalah produk tempatan yang sangat berkualiti dan setanding dengan produk-produk antarabangsa. Harganya juga berpatutan dan sesuai untuk semua golongan. So, kalau ada yang berminat nak tahu lebih lanjut tentang VCO Catalyst, bolehlah mesej kat inbox FB Siti. InsyaAllah, Siti tak akan kedekut berkongsi maklumat dengan anda semua.. ^^
Sangat gembira dengan hasilnya.. ^^



3 comments:

Bunga said...

wah cik ct dah jd duta produk.. bagus2.. hihi

Siti Noraisyah said...

nak kata jd duta tu, takla.. juz jd agen je... heheeee...

Anonymous said...

siti.. ni nur syazanna nak reply kt fb xleh plak mengade betul..
ape no fon siti ea??nak ckp psl nk beli vco niii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...