Wednesday, May 4, 2011

Selamat Pengantin Baru Atun... ^^

Alhamdulillah...
Akhirnya, seorang lagi kawan baik Siti selamat menjadi seorang isteri...
So happy for her.. ^^
Yela.. walaupun Siti yang bertunang dulu, tapi nampaknya jodoh dia lebih cepat, hehee....

Actually, memang banyak jemputan kawen pada tarikh yang sama tu.. 1 mei la katakan.. 1 negara cuti, so masing-masing berebut nak buat majlis hari ni.. sepupu Siti sendiri pun kawen pada yang hari yang sama. Tapi, memandangkan ini jelah peluang yang Siti ada untuk jumpe kawan-kawan baik Siti, so terpaksalah wakilkan family je untuk majlis-majlis kawen yang lain... Jauh beribu batu pun sanggup, kawan punya pasal.. heheee....

Berseri-seri betul muka pengantin.. jeles.. jeles.. haha!

Jab je dah jadi isteri orang dah kan?

Pasni tinggalla kami bertiga yang still berpegang pada gelaran 'single', hehee...

Nak balik dah... pasni ntah bila nak jumpe mcm ni lagi...


To Atun:
Selamat Pengantin Baru.. ^^
Semoga menjadi isteri yang solehah dan sentiasa dikasihi suami..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...