Monday, December 6, 2010

Tutorials...

Sekarang ni nak belajar ape-ape pun dah senang, ilmu dihujung jari.. klik je kat keyboard tu.. dh dapat macam2.. ^^

Skrg kalau nak belajar buat blog, cari je tutorials. Siti pun belajar buat blog dari tutorial-tutorial yang ade kat website dan blog.


Ini satu contoh blog yang menyediakan pelbagai tutorial. Siti suka singgah kat sini. Yang buat Siti rasa bangga sebab Intan ni muda2 lagi dah banyak ilmu tentang blog. Kagum..kagum..

Buat intan dan rakan2 blogger lain yang rajin share tutorial2 kt blog, terima kasih banyak2... ^^
Semoga ilmu yang dikongsi dapat dimanfaatkan untuk kebaikan...

6 comments:

Azza Zahra. said...

Azza slalu rujuk
sis intan pasal tutorial. (:

Siti Noraisyah said...

Siti pun same, lagi pun blog die mesra pengguna, hehe..

intanurulfateha said...

tq siti hihi :P

Siti Noraisyah said...

intan: erk! Patut terima kasih kt intan sbb rajin buat tutorial.. pasni buat lagi ye.. ^^

ijatnuar87 said...

ahaks..baguihnyer...boleh dicuba nih,hehehe...mekacih intan & siti...

ijatnuar87 said...

ahaks..baguihnyer...boleh dicuba nih,hehehe...mekacih intan & siti...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...