Monday, April 18, 2011

Segmen Comelnye kite waktu kecil... ^^


Rasa tertarik-tarik pulak nak join segmen dari blogger Kapie ni.. kebetulan Siti pun memang dah lama tak join segmen macam ni.. ^^

Tapi.. syaratnye.. kene letak gambar masa baby atau masa kecik-kecik.. huhuuu.... sebenarnye, Siti tak banyak gambar masa kecik-kecik.. tau-tau jela... zaman Siti lahir dulu kamera ni bukanlah gadget yang murah nak dibeli.. ni pun mujurlah jugak ade tersesat sekeping...

Ishhhh... maluuuuu...
Anak sapelaaaa yang tak pakai baju ni..
Mujurlah baby lagi... kalau sekarang pun perangai macam ni... aihhhhhhh..... :p

Biodata Siti:
Nama penuh: Siti Noraisyah bt Perdan
Tarikh lahir: 06 Mei 1983
Tempat lahir: Hospital Daerah Kluang
Cita-cita: Usahawan wanita yang berjaya.. ^^

Sekarang, kene letak pulak gambar yang terbaru..

Agak-agaknyela, ape persamaan Siti masa kecik dengan Siti sekarang??
Cer cari.. cer cari... heheee...



5 comments:

b a m b a m ' s said...

jeles tgk org ada pic time baby.. huhuhuu

('',)kapie_art'sLover('',) said...

CIK BAMBAM : ITS OK SYG.. JANJI ADE PIC YG TERSELAMAT TU KAN..? HEHE

SITI : HAI3... ALOLOOO.. COMELNYE DIE MERANGKAK... HEHEHE... SALAM PERKENALAN YEA... SEMOGE CITE2 AWK TERCAPAI... =)

THANKS DA MENJOINKAN DIRI... =)

aNaYaNa said...

kak siti..kita ni takder pun gamba time baby2..huuukk

zulkbo said...

salam..
eee..tak malu..anak dara'tak pakai baju..he he..ermmm..persamaan hidun ada,mata ada telinga tak nampak lah sekarang..yang nyata anda memang manis..sesuai dengan nama pena anda..

b a m b a m ' s said...

nak ajak join contest! :)

http://mabelleshoppe.blogspot.com/2011/04/ma-belle-shoppe-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...