Tuesday, April 5, 2011

Ini macam berapa hari baru boleh habis daa....??

Aduhaiiii.. tak tahulah mcm mana nak habis semua ni.. Kalau macam ni lah, tak sesuai nak gunakan istilah 'banyak' tapi mungkin istilah seperti 'melambak-lambak' lebih sesuai kot....
Mane tak nye.. bukan sepuluh.. bukan seratus.. bukan jugak lima ratus.. tapi SERIBU.... mak aihhhhh.... Berpinar jadinya mata ni.....
Ape lahhh yang Siti dok bebel-bebel daripada tadi ni kan?
Cuba explain dulu..
Cer citer.. cer citer...
Sebenarnya Siti tengah merungut pasal senarai GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL ni lah..
Penganjurnya pulak ialah saudara Ben Ashaari.. alahh.. blogger yg terkenal tu..
(siap masuk majalah Rapi lagi k.. hehe.. )
Bayangkanlah.. dengan senarai url blogger yg sampai 1 ribu tu.. bape hari baru boleh habis??
Ini pun, Siti baru sempat terjah dan gegar setakat senarai yang ke-34 kumpulan satu... maknanya ada lagi 966 blog.. adehhhh.... oksigen please.....please......
Tapi takpelah.. sikit-sikit lama jadi bukit.. biar lambat asalkan selamat...ye tak?
kalau boleh Siti mmg nak gegar semua 999 blog tu.. 
(tolak 1 sbb blog Siti sendiri mmg hari2 dah kene terjah..kehkehkehh..)
Bukan senang nak dapat peluang mcm ni, sambil blogmarathon sambil tengok-tengok dan baca intipati blog blogger lain. Secara tak alngsung, bolehlah improve blog Siti yang masih dalam tahap 'tadika' ni..
Huh! Okla... air Oligo dah standby kat sebelah.. so, bermulalah acara 'blogmarathon' yang seterusnya.. Agak-agak boleh bertahan sampai senarai yang ke berapa? Ntahlahh... usaha tangga kejayaan!
Kepada yang belum diterjah, tunggu ye.. Siti akan sampai juga.. chaiyokk!!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...