Sunday, April 3, 2011

Contest Natural Beauty

 (Nak join same klik kat banner ea)

Siti telah di'tag' oleh Cik Bambam.. ^^
Terima kasih ye dikkk.....
CB ni memang rajin tag Siti, cuma Siti je yg sangat pemilih bab contest ni.. heheee...
Sekarang ni pun dah kurang sangat join contest @ GA sebab kesuntukan masa.. masa yang ada tu pun digunakan dgn sebaik-baiknya untuk rehat dan tido..zzzz...

Hari ni, maybe mood agak baik, so joinlah contest ni.. mudah-mudahan ada rezekila untuk menang.. ^^

Inilah wajah 'natural beauty' yang Siti pertaruhkan...
Cukup natural tak? hahahaha!

Tapi ini jelah gambar paling natural yang ada dalam simpanan Siti.. memang sangat natural sebab muka baru bangun tido (tapi dah mandi ok..) pastu mak terus suruh anta pegi pasar.. (huhuu.. kantoi bangun lambat...^^)

Pegi pasar je.. takyahlah comei-comei.. hehee...


Tarikh tutup:
1 Mei 2011


Siti tag:
Norliza

Linda


to Abang Stalker---->> pilihlah gambar Siti sebagai pemenang ye.. ^^


2 comments:

Abang Stalker said...

da trlbh natural ni dik..haha.abg g psr selalu x mdi dlu,sbb prg awl pg. :)nk menang?bole..tp bkn abg jurinya.Juri import sorg laki,sorg prmpn.jd gepren juri lelaki tu dlu.kuang3..hihi.joke!thanks ye dik join abg.. :) gud luck tau. ;)

Cik Itam @ ira said...

gud luck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...