Monday, April 4, 2011

Usop Wilca mmg best!

Tahniah kpd pemenang-pemenang ABPBH 2011.. ^^

Sebenarnya, Siti takdelah tgk sangat, sebab Siti lebih berminat tgk CSI kat Astro.. hehe.. tp tangan ni memang sentiasa standby dengan remote, bila iklan je.. cepat2 Siti tgk ABPBH.  So, tak semua pemenang Siti tengok. 

Ape pun, Siti paling tertarik dan gelak gila-gila tang Johan raja lawak yang duk tolak kerusi roda si Usop Wilca tu.. heheeee... part tu memang yang paling best!
Sape sangka babak pelakon citer Mamat Khalid tu boleh jadi penghibur kat majlis yang gilang-gemilang tu kan?

Dan, berdasarkan sorakan penonton kat Genting Arena of Star tu, Siti rasa Usop Wilca la yg paling popular malam tu.. hehee... sampaikan dorang semua pun boleh ikut-ikut gaya tangan melenggang Usop tu, haha!

Okla.. tak boleh nak taip panjang-panjang dah.. nak tido.. lagipun Isnin hari sekolah.. huhuhuu....

Esok, kita tengoklah apa komen2 blogger lain tentang ABPBH tahun ni.. Jom tido.. ^^



4 comments:

Kaizat Zulkifli said...

correction : ABPBH 2010 actually ~~
ABPBH 2011 next year cik siti oi . tq ~~

BUNGA said...

kelakor si usop tu.. hehe

nelly said...

cepat ucop ni glemer .
hahaha

nama saya shah said...

kelakor2..bakor2...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...