Friday, April 15, 2011

Siti pun dah ade Dollydle.. ^^

Siti dah semakin jarang update entry sejak akhir-akhir ni.. entahlaaa... semangat blogging rasa macam dah menurun je... hmm...

Tapi malam ni Siti paksa jugak jari-jari ni untuk menaip sebab Siti nak tunjukkan dollydle yang sangat comel ni.. heeeee.... ^^

Terima kasih banyak-banyak ye Cik Amirah dari blog The Dollydle's Cottage.. ^^
 
Siti sangat berpuas hati dengan dollydle ni, cantik kan?
 
So, kalau ade readers yang nak tempah dollydle macam Siti ni, bolehlah berurusan terus dengan Cik Amirah ye.. jangan risau, servis cepat dan harga pun berpatutan.. ^^



6 comments:

b a m b a m ' s said...

comellll..!!!! hehehehhe

Siti Noraisyah said...

Mekacehh.. ^^ cepatla order jugak..!!

kAmi dAn mEreKa!! said...

mesti ade kucing skali ke, hehe
kiut2, macam katun dalam tb dah, =)

Siti Noraisyah said...

kami: Siti dgn kucing mmg xleh bpisah.. heheee... ^^

Cik Cempaka said...

alaaa...comelnyerr ^^

sitihalisa said...

Awak, awak ade email/no hp org yang buat Dollydle ni tak? sbb i nak tempah, tapi die privatekan belog die. Huhu. Kalau ade, email kat kite eh.

matekucing@gamil.com


TQ awak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...