Saturday, April 23, 2011

Contest Mata Paling Cantik


 Contest lagi..!

Memandangkan nak taip entry pun takde idea, so.. join jela contest banyak.. at least, update jugak blog Siti ni.. heheee.... 

Siti join contest ni bukanlah sebab mata Siti cantik.. ramai lagi yang mata cantik-cantik kat luar sana tu.. tapi Siti tergerak nak join sbb tuan blog sendiri yang dah menjemput Siti.. setiap undangan kita kenelah tunaikan, betul tak? 

Maka, dengan confident Siti pertaruhkan 2 keping gambar ni. Nanti pandai2lah Luncai pilih ye.. ^^

 Gambar 1

Gambar 2

Kalau nak ambil dua-dua pun boleh.. heheee... ^^

Nak tag:


Tarikh tutup:
22 Mei 2011


5 comments:

Encik Luncai said...
This comment has been removed by the author.
Encik Luncai said...

thanks join contest ni. nama siti dah di update.. gud luck :)

Contest Mata Paling Cantik

BUNGA said...

pewiitttt.. cun tuu..
gud luck yer cik ct :)

miss nadya said...

suker tengok pic kedua tu..:))
salam kenal..:)

jemput join::
MISS NADYA BUAT GIVEAWAY KALI PERTAMA

| gad1s s0ypans | said...

cantik....
m0ga berjaya ekk...
(=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...