Tuesday, November 23, 2010

Myauthenticzone Opening Giveaway!!

Wahh.. taak sangka pula terjumpe giveaway yg terbaru ni..^^
Actually, Siti tak penah pun join mane2 giveaway, sbb before ni mmg tak sempat nak blogwalking2 ni. 

 Kepada sesape yg nak join Myauthenticzone Opening Giveaway ni, boleh klik SINI.



Komen tentang My Authentic Zone Online Shop:

Honestly Siti tak pernah lagi shopping kt sini, ape pun Siti selalu juga survey2 barangan yg ade kt sini, manalah tahu kalau ade yg Siti mampu milik.. hehe... Kalau boleh, harap owner boleh tambah lagi item 'Gift Set' terutama waktu2 musim majlis kahwin ni. Sbb rasanya, pasangan yg nak bertunang atau berkahwin mesti akan cari 'Gift Set' ni sebagai hantaran. Lagipun harga lebih murah berbanding beli satu2 item je..^^

Okla, ni saje kot.. tak tau nak komen ape lg dah.. heee...

Rakan2 blogger yg Siti tag:
Nurulbadiah, Aishah AR, Nadiah

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...