Sunday, November 14, 2010

Jalan-jalan

Preview je ni, nanti baru Siti tunjuk yg lain2 ye.. peace.. :)


Urghhhh...!! Internet sgt slow hari ini! Maybe sbb hari minggu, ramai sgt yg on9.. atau pun sbb cuaca yg lembab2 ni, line pun jd lembab. Dah berjam-jam, sekeping gambar ni jela yg berjaya Siti upload.. Xpela, belum ade peluang nak share agknye..

Sebenarnya Siti nak share pengalaman pegi exam KPLI and jalan2 kat pantai semalam.. Tapi memandangkan line x bape ok ni, so Siti citer len kali jela ea... Layan jela gambar yg sekeping je ni.. hehee....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...