Thursday, February 3, 2011

Contest 'Sahabat saya COMEL'

Jom join contest lagi!!
Klik BANNER ye..^^

Ini gambar sahabat Siti yg memang sangat comel!!
Merekalah sahabat Siti dunia akhirat, InsyaAllah...

Mula kenal masa belajar kt UUM, bidang yang sama, selalu buat assignment sama2, shopping, berfoya-foya sampai tak ingat dunia.. heheheee... Tp tu dulula.. sekarang semua dah ada kerjaya.. ^^

Sangat happy bersahabat dengan dorang sebab, dorang tak pernah membelakangkan Siti. Ape2 cerita atau masalah pun, kami akan saling berkongsi dan membantu antara satu sama lain. Yela.. hidup sebagai pelajar yang jauh dari ibubapa dan keluarga, so.. dengan merekalah tempat SIti bergantung dan meluah perasaan. 

Kini, walau dah berjauhan, tapi sekurang-kurang setahun sekali, kitorang 'WAJIB' jumpa bercuti sama-sama. Tak kiralah kat mane pun. Kadang-kadang, Siti yang tinggal kt Johor ni sanggup naik bas ekspress ke KL semata-mata nak jumpa dorang bila ada kesempatan.

Hope, ikatan persahabatan ni akan kekal sampai bila-bila. Memang rasa sunyi hidup ni sebab takde dorang disisi..


6 comments:

Hanis MY said...

wahh goodluck tau CT, cun gambar!

rossoneri said...

rajin kamu join contest..hehe gud luck

Siti Noraisyah said...

Hanis:
Thanks kak..^^

rossoneri:
saje je sbb tgh boring ni.. hehee..

b a m b a m ' s said...

kakak oh kakak...banner xde link..hehehe..mcm mana nk join nie...hhuhuhu

Siti Noraisyah said...

Lohhhh... yeke? Tak perasan plak.. hahha! Ok, akak betulkan.. sori ye... ^^

ANIS said...

hyee..nice pic..nway thanx coz join..
nati kamo like page http://www.facebook.com/pages/Sukasuki/184167101622861..pic kamo akn cik anis msukkan dlm 2 nati.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...