Tuesday, March 29, 2011

Entry jiwa kacau...

Sejak akhir-akhir ni.. semua rasa serba tak kene... mood keje pun dah merudum.. mood blogging pun dah makin berkurang.. kenapa ye? Ishhhhh.... masalah jiwa kacau betul la.....

Mungkin sebab dah terlalu lama tak berlibur dengan kawan-kawan kot... that's why kawan tu sangat penting... sebab, rasa seronok bersama dengan kawan-kawan ni tak sama tau.. walau cuma bersembang hal-hal biasa, atau sekadar duduk minum-minum kat warung mamak pun dah ok sangat dah.. rasa hilang semua 'beban' yang bersarang kat kepala ni...

Sebab, dengan kawanlah kita akan jadi diri sendiri.. dan hanya kawan je la yang akan bagi pendapat setulus hati.. even kawan cakap benda yang 'pedas' pun, kita tak akan kecik ati.. berbeza kalau partner kita yang tegur something yang tak betul pada mata dia, mesti kita akan ada rasa sikit 'pedih' dalam hati kan?

Huhuhuuu... rindunye nak berfoya-foya dgn bff Siti... jalan-jalan, shopping, gosip-gosip... 

rindunyeee....


4 comments:

BUNGA said...

alalalaa... ok siti.. ambik cuti.. pergi berhibur-hiburan lepas ni.. :)

Siti Noraisyah said...

Ishhh... nak berhibur kalau takde 'pengeras' tak best jugak kan? heee... ^^

b a m b a m ' s said...

gi ler bercuti kak ct oi... kang mental lak nnt..teehee~

nelly said...

Teruskan berblogging tau !!
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...