Friday, March 18, 2011

Jalan-jalan kat Singapore

My first trip to Singapore.. ^^
Excited sebab first time kan.. mujurlah en. Tunang ada interview ni.. kalau tak.. entah bila nak masuk sini...

 Siap sedia dengan passport sebelum masuk kastam Singapore.. ^^

 Dah tengahari pun still ramai.. Jem jugakla kiranya ni.. tp en.Tunang kata, kalau waktu masuk keje area kul 7am~8am, lagi teruk jem nye...

Inilah tempat interviewnya, hotel baru sebelah 'Teluk Blangah House' tu..
Masih byk lagi kesosongan, sesapa yang nak apply, bolehla try.. ^^

 Lepas interview, sesi jalan-jalan kat Vivocity. Berdepan je dgn tmpat interview tadi tu.. ^^

 Cuci mata jela.. sebab bawak dolar sikit je.. huhuhuu....~
(Takpe.. tunggulah en. Tunang dah keje kt sini nanti.. Siti paw dia habis-habisan.. ehheeee.. )

 Berdepan dgn Vivocity ni pulak ialah Pulau Sentosa. Tempat beriadah tu... banyak game kat sana. Ala-ala mcm Genting Highland la.. Tp tak pegi pun....
 Kat belakang Siti tu ada kabel car, menuju ke Pulau Sentosa.

 Muka penat + lapor... huhuhuuu... bila nak makan ntah... 

 Sila sengetkan kepala anda untuk menikmati gambar ni ye.. hahah!
En. Tunang suka amik gambar senget-senget.. seni katanya.. yolahhhhh~

 Heii! Tak faham-faham lagi ke I dah lapar youuu... bila nak g makan ni....

 He promised me that next time, he will sponsor a trip to Sentosa Island.. heeee.... tak sabar rasanya..^^
 Walau jauh di negara orang (jauh ke? hahahah~jauhla tu.. oversea kan....), tak terasa sangat, sebab ada Masjid Sultan Johor kat sini.. ^^

Waktu balik dah.. kene keluar cepat before 5pm.. sebab masa ni kastam akan jem giler-giler dengan pekerja Malaysia yang on their way balik rumah.... 

babai Singapore... ^^


5 comments:

Oppa Kudin Nz said...

mane yg kat singa tu?

b a m b a m ' s said...

ada bawa blk key chain x??hehehehe

farah hairuddin said...

npe x pergi pulau sentosa??bestt woo!!tgok post sye kt USS..hehehe..bru pergi je..

BUNGA said...

encik tunang nak tukar keje ker? mudah2an semuanya berjalan lancar :)

Siti Noraisyah said...

Oppa: tak sempat nak pegi kt singa tu.. next time la.. hehe..

bambam: satu ape pun akak tak smpat beli dikkk... heheeee...

farah: huhuu.. mmg nak pegi.. tp tak sempat.. next timela, xpe.. dekat je.. ^^

bunga: a'ah, nak cari rezeki kat negara orang pulak.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...