Monday, March 14, 2011

Show Me Your BFF Contest

Finally!! Miss NurulBadiah yang very-very cute ni buat BFF contest... ^^
Siti memang selalu terjah blog Nurul, suka tengok gambar-gambar dia yg sangat cun tu... heeee....
 So, tanpa buang masa lagi, Siti nak join contest ni tanpa ragu-ragu. 
Korang kalau nak join, klik je banner kat atas tu.. janganlah segan-segan silu ye...
 Segala syarat-syarat contest korang boleh baca sendiri kat blog NurulBadiah..^^


Dear Nurulbadiah Lai...
Inilah BFF Siti.. berasal dari negeri yg berbeza, Negeri Sembilan, Johor, Selangor dan Perak.. tapi bersatu dibawah IPTA yang sama - UUM. Teman yang paling ngam utk bergosip, shopping, traveling, sharing stories, ketawa dan menangis. Walau sekarang kami dah tak bersatu dibawah satu bumbung, tapi ikatan persahabatan ni tak akan kami putuskan sampai bila-bila. FB, emel, dan telefon menjadi penghubung kami. So, walaupun jauh, kami sentiasa mengambil berat antara satu sama lain.. 
Love them so much... ^^

I'm tagging:
Cik Bambam
Yaya Johorean
Fieqa
Ain

Closning date:
15 April 2011

3 comments:

Nurulbadiah Lai said...

dear
such a sweet pic
thanks 4 joining
wish u all the best
done check ur entry

Nurulbadiah Lai said...

dear
such a sweet pic
thanks 4 joining
wish u all the best
done check ur entry

Siti Noraisyah said...

Thanks Nurul... ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...