Thursday, March 24, 2011

Internet lembab. mood blogging pun kurang...

Line internet akhir-akhir ni memang mengecewakan... Tak tahulah.. ade yang kaitkan dengan gempa bumi, tsunami.. hm.. mungkin jugakla... Bila internet slow, secara tak langsung mood nak blogging pun jadi slow jugak.. ape tak nye... nak loading pun amik masa.. kadang-kadang bila nak taip new post, tiba-tiba tak boleh nak post pulak... adehhhh... lagilah hangin....

Bila dah fade-up sangat, Siti terus shut down je laptop ni.. Maybe disebabkan mood keje pun tak bape ok skrg ni, jadi semua benda pun jadi tak ok..

*pendek je entry malam ni.. kan?



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...