Wednesday, March 2, 2011

Meja kat ofis

Masa kecik-kecik dulu kan, Siti selalu berangan yang Siti akan keje kat ofis besar pastu ade meja sendiri. Macam yang selalu ada kat drama-drama tu.. kononnya berangan nak jadi bos.. kehkehkehhh...

Then bila dah bekerja ni, tercapai gak rupanya angan-angan Siti nak ade meja kat ofis.. tapi bukanlah meja bos.. meja kat bilik guru e.. bolehla tu kan.. ade gak meja sendiri..

Dah 3 tahun setia dengan meja ni, tempat pun masih sama.. malas nak ubah-ubah, dah selesa...
Ni Siti tunjukkan beberapa keping gambar. Takde gambar meja pun.. sebenarnya malu nak tunjuk gambar meja sebab sangat penuh dengan buku-buku murid yang belum bertanda.. heeeee....
Bunga comel ni adalah hadiah daripada murid masa hari guru tahun lepas. Cute je.. Bila tengah penat, marah atau xde mood, tengok je bunga yang tersenyum ni, terus rasa nak senyum jugak..
klip ladybird tu beli sendiri masa g jalan-jalan kat Bukit Merah awal tahun ni.. ^^

Ok, ni pulak Siti punya ala-ala soft board la.. jadual kelas tu memang sengaja letak betul-betul kat depan mata.. tengokla jadual Siti, penuh je.. tu yang dah tak sempat nak online kat sekolah.. huhuhuuu....


 Okla.. saje je update entry sebelum pegi sekolah... nanti kat sekolah dah takleh nak update dah.. keje takleh campur dengan hal personal.. hehee... 
(ade peluang nak dapat anugerah guru contoh tak? heheee... ^^)

4 comments:

b a m b a m ' s said...

kak ct..kita pon ada klip ladybird tuh jugak!hahahahha..beli kat bukit merah jugak!kekekek

Hasnah Abdullah said...

ouh...cikgu rupanya...hehe
ada peluang jadi cikgu contoh ni :D

zulkbo said...

salam Siti..
cantik dan kemasnya meja dia
mesti kemas di rumah kan?
ermmm...

Siti Noraisyah said...

bambam: same ea?? wahhh.. sehati sejiwa lak kita ni... ^^

hasnah: alaaa.. cikgu skolah swasta je.. ^^

Zulkbo: err.. kemas ke? kalau Siti ambik gambar seluruh meja, barulah tau kemas @ tak.. heheee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...