Thursday, March 3, 2011

SEGMEN: DI SEBALIK TABIR BLOG...

En. Ben yang kreatif ni tampil dengan satu lagi segmen baru..~!!
Mujurlaaaa En. Ben buka segmen ni sampai esok.. kalau tak.. terlepas peluang Siti.. huhuhuuu~
Kalau nak join, klik je BANNER kat atas tu.. ^^


Ni gambar Siti yang Siti rasa paling menawan.. heeeee.... (perasan jab...^^)

Ceritakan latar belakang secara ringkas:
  • Dalam dunia blog, lebih suka dikenali sebagai Siti.
  • Lahir pada 6 May 1983 dan dibesarkan di Simpang Renggam, Johor. 
  • Anak ke-4 daripada 5 orang adik-beradik. 
  • Pemegang Ijazah Sarjana Muda Ekonomi dari UUM.
  • Kini bertugas sebagai guru di sebuah sekolah rendah agama Swasta di Simpang Renggam.
  • Sangat meminati seni lukisan, tarian melayu dan juga masakan.
  • Berblog sekadar untuk mengisi masa dan berkongsi cerita.
  • Sukakan suasana yang sunyi dan damai.

Jumlah follower setakat ini:
719

Soalan daripada En. Ben:

Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?
Ber'Facebook' je.. atau mungkin juga sibuk dengan aktiviti ber'Forum'.

Ceritakan kepentingan blog kepada anda
Tempat luah segala perasaan suka, lucu, sedih, marah dan berkongsi pendapat tentang isu-isu hangat.

Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?
 Blog Ben Ashaari - sebab en. Ben banyak berkongsi idea dan nasihat untuk menjadi seorang blogger.
Blog Cik Bambam - sebab CB rajin join contest @ GA dan suka gaya penulisan CB yang santai.
Blog Bunga dan Coklat - suka baca pengalaman beliau hidup sebagai perantauan di UK.


11 comments:

Cikgu CTE said...

Semoga adik Ben akan review blog cikgu..

salam perkenalan dari saya..kunjungan dari blog citarasa rinduan....

follow anda untuk berkongsi info...

Siti Noraisyah said...

Terima kasih kak.. ^^
Cikgu juga ye? Bolehla kongsi ilmu dan pengalaman mengajar cikgu dengan saya..kan?

b a m b a m ' s said...

fulamakkkkkk~! ai ker tuh..kekekek..mokaceh kkak manisss.. :P

Siti Noraisyah said...

Yola... kamu la tu.. sape lagi kan?? Hehehee... ^^

apisv2 said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D
disebalik tabir apisv2

bobiedanbad said...

as salam...
sy pn cikgu mcm awak
and me also ex student uum

cik ayin said...

datang dari belog abg ben..keep blogging yaww :)

mas.saari said...

akak singgah n follow dari segmen abg ben..
salam perkenalan, moga berkekalan~

joinlh contest akak kalau sudi..

bun said...

ting tong
datng spotchek dari BA
semoge berjaye


vote saye sat kat
http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/03/kalaw-suke-vote-blog-ini.html

BUNGA said...

tenkiu ct.. saya pun suka baca cerita cikgu ct nih.. hehe

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...