Tuesday, March 15, 2011

Segmen: Blogger ikut negeri...

Segmen baru daripada En. Ben Ashaari... ^^
(Klik BANNER untuk join)

Sila ceritakan latar belakang anda:
Berasal dan menetap di JOHOR DARUL TA'ZIM, anak yang ke-4 drpd 5 orang adik beradik, berusia 28 tahun pada tahun ini (2011), ada ijazah dalam bidang ekonomi, boleh bertutur dalam bahasa Jawa dan Mandarin, suka layan muzik intrumental, suka haiwan terutamanya kucing, ada pelihara 20 ekor kucing kat rumah.. ^^

Profesion anda sekarang:
Guru sepenuh masa di sekolah rendah agama swasta. Mengajar subjek BM, BI, Ibadah, Akhlak dan Hafazan.. 

Blog favourite anda.. kenapa?
Blog Cik Bambam.. sebab dia kawan Siti.. heheeee.... Selain tu mestilah blog Ben Ashaari sebab banyak tips blogging dan segmen.

Blog yang anda tak suka masuk... kenapa?
Blog yang sarat dengan widget, sebab lambat sangat loading.. (laptop dah uzur....)

Impian anda terhadap blog anda:
Biarlah blog ni sentiasa ada pembaca.. walaupun sikit, tak kesah.. asalkan jangan sampai 'bersawang'.. hehehee.... ^^

Tutup:
Tengah malam ni (15/03/2011)

10 comments:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

ewanrani said...

ewanrani jugak blogger johor..
mari blogger johor kite bergabung..hehe

http://ewanrani.blogspot.com/

Siti Noraisyah said...

Thanks singgah..^^
Pasni Siti akan balas kunjungan anda pula..

nadiemsharmz said...

salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

jom jengok cni lak ;;;;

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

Hazrina Erin said...

hai org johor!
saya org selangor^^
jom singgah sini(:

http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

man yusoef said...

ok fine..saya mmg tak reti cakap jawa! haha..boleh ajar? hahaha

erinn kechiik said...

salam cikgu. hi singgah jenguk blogger dr jb..

http://rinnkechiik.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

Cik Seri Omel said...

salam cikgu siti, sy org simpang rengaam jugak,

Kei Seichi said...

salam perkenalan dari orang melaka...
datang dari belog abg ben...
jemput la singgah ye...=)

http://geekzster.blogspot.com/

pRiNCe said...

slamt berknalan..
prince blogger kl...
lau sudi jengukla blog sy yg buruk n newbiee ni ye...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...