Sunday, January 16, 2011

Hadiah dah siap, tinggal pos je.. ^^


Inilah hadiah untuk pemenang "Photo Contest: My Bestfriend Forever" yang Siti anjurkan baru2 ni. Buat para pemenang sorry sangat sebab Siti lambat pos hadiah... Bukan sengaja melambat-lambatkan.. tapi masa Siti sekarang sangatlah terhad... ampun ye....

Tapi, hadiah yang Siti sediakan ni tidaklah besar sangat nilainya... jangan pulak mengharapkan hadiah yang berjenama atau yang mahal2 ye.. tunggu Siti dah jadi jutawan nanti mungkin bolehla.. heeeee.. sempat berangan nak jadi jutawan pulak.... ^^
Siti harap, esok sempatlah nak pos semua hadiah ni, kesian kat pemenang yang semestinya dah tak sabar nak tengok hadiah ni kan? Sama2lah doakan semoga pejabat pos lapang esok.... heeeee..... 

note: bilalah pejabat pos kat Simpang Renggam ni nak pasang sistem nombor giliran... penatlah beratur panjang..... huhuhuuu.....


6 comments:

b a m b a m ' s said...

kiter punya ade x kak???? lalallala~!

sitinurulafiah said...

waa terima kasihh! ;p

saya shea said...

alorh ! da trlambat seh nk join . tkpe nnti akak wat ctest lgi ye . sure sye join . hee :)

L.e.e.z.a said...

leez dah dapat adiah!! cantik, tQ cik siti ^_^

http://noralizamd.blogspot.com/2011/01/saye-lah-pemenang-contest-itu.html

Suhami Ahmad said...

atok baru tadi terimo adiah tu!
mokasih banyak2 yo...esok atok publish entry ni then gitahu cu siti yo
^_^

Suhami Ahmad said...

kalo nak tahu adiah apo.....singgah sini....
http://anaknegori.blogspot.com/2011/01/hadiah-contest-best-friend-forever.html
^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...