Sunday, January 30, 2011

Keyword hari ini

Dah 2 hari hujan tak berhenti ni.. nak kuar pun rasa malas sangat.. so duk umah ngadap lappy jela kan... then, tergerakla hati ni nak tengok keyword ape yg orang cari kat blog Siti Manis ni.. Akhirnya, tau ape yg Siti jumpe?? Tengok kat bawah ni ha....


Ade ke patut benda tu yang orang cari kat blog Siti?? Ishhhh... tak patut.... kepada yang mencari gambar tu, sorryla sesangat ye, kat blog Siti ni Siti akan pastikan yang mata-mata pengunjung blog Siti tak akan memandang benda2 yang tak senonoh. Buat cepat rosak mata je.. huh!

Tapi takpela.. Siti positif kan je.. maybe dia sebenarnya nak taip "gambar perempuan tak pakai braces". Hahahahah! Boleh jadi jugak kan?


5 comments:

Mrs. Anis Laila said...

hai sis..follow my blog boleh..=)

JIJI YU said...

muahah...macam2 le orang mencari ek..takder pulak orang cari cam tu kat blog aku..pure btol aku ni..ahah

zulkbo said...

salam..
realitinya
anda ada pakai
ke tidak cikgu
manis..?

qaseh elyanas said...

mcm2 org cr yer :)

anyway best blog awak :) jom sggh blog vee & tggalkan komen/ folo vee.

vee da jd follower ke 600 :)

elyanas.blogspot.com

Hanis MY said...

aiyooo pengsan! huhu...org tersilap taip kut...hu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...