Monday, January 31, 2011

Header baru.. semangat baru.. ^^

Malam ni, tiba-tiba rasa rajin buat header baru. Heeee... ntahla.. tengah takde keje kan.. (padahal banyak je keje... ). Lagipun, hati tengah tak bape happy, so cubalah buat sesuatu yang boleh meng'happy'kan diri disamping lupakan masalah 'kejiwaan' jab..

Dan hasilnya.... Tadaaaa......!! Sila pandang header kat atas tu ye... heheheee.... Hope, dengan header baru ni, semangat nak blogging pun berkobar-kobar la kan? Jangan jadi 'hangat-hangat tahi ayam' je..

By the way, Siti suka sangat dengan quote kat header tu:

LOVE is SWEET when its new,
but SWEETER when its TRUE...

6 comments:

khaifaiz said...

nice la header.. mesti bertambah smgt nti di bulan baru esok.. huhu

b a m b a m ' s said...

nak header satu kak nonnn!hehehhehe

Shaofie said...

cantik cikgu siti... hehehe

Siti Noraisyah said...

khaifaiz: yup, mudah-mudahan semangat ni tak luntur, heee... ^^

bambam: cukup ke satu dik??

shaofie: header ke saya yg cantik? heheee...

zulkbo said...

salam..
ermmm..cantik
saya suka..

rossoneri said...

hehe mana dapat quote tu..

kita tag kamu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...