Saturday, January 22, 2011

Musim sambut 'orang baru', heee...

Harini dan esok cuti. Takde plan pun nak g mane-mane... susah jugak kalau kawan2 yang solo ni duk jauh-jauh... kawan yang ade dekat-dekat sini semuanya dah berkeluarga. Takkan nak ajak dorang keluar pulak... mesti rasa janggal... huhuuu... Lagipun, tempat seorang isteri tu kan disisi suami... jadi, biarlah mereka dengan keluarga mereka.. Siti taknak kacau...

Dalam bulan ni je, 3 orang best friend Siti melahirkan cahaya mata yang sangat comel! Huhuuu... sangat jeles dengan dorang... Nak sangat pegi ziarah, tapi belum ade kesempatan lagi. Tau jela... kat sekolah Siti sekarang tengah busy dengan macam-macam acara. Maybe hari ni pegi ziarah dorangla. sorang-sorang je.. huhuuu.... 
 Puteri kedua untuk pasangan Salha dan Rashid. Mesti lebih meriah rumah dorang sbb dah ade 2 penyeri.. heee.... ^^

 Anak sulung pasangan Rose dan Adlie. Baby boy. Wahhh.... pasti korang bolehla berbesan dengan Salha dan Rashid.. heheee... ^^

Yang ni putera sulung Puan Zarina, salah sorang bff Siti masa kat UUM dulu. Tinggal kat Terengganu, payah sikitlah nak pegi ziarah...


Semuanya kiut-miut kan?? Semoga anak-anak mereka ni akan menjadi anak yang soleh dan solehah.. aminn....


 

3 comments:

Ida Fahani said...

alolo...
comelnya baby2 nih...
im ur silent reader...
do visit my blog

zulkbo said...

salam Cikgu..
alahai comelnya
anak Puan Zarina tu?
gerammm..he he..

Pasangan Zakuan dan Ayu Raudah KAMI Berkongsi Jurunikah

Siti Noraisyah said...

Ida:
Thanks sudi singgah dan komen.. ^^
Nanti Siti balas kunjungan ye..

Zulkbo:
Salam.. memang comel, Siti suka part mata dia tu, bulat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...