Thursday, January 6, 2011

Segmen 2011: Mereka kata...


(Klik banner di atas utk join ye.. ^^)

Assalamualaikum..

Selamat datang 

Apa ada dengan blog Siti Manis?

Sebuah blog yang biasa2 saje... Kerana Siti menulis entry blog sekadar untuk berkongsi rasa dan pengalaman Siti yang tak seberapa ni.. Ada entry yang suka, sedih, geram, marah atau ape2 saje perasaan yang Siti rasa Siti nak luahkan, bergantung kepada perasaan atau mood Siti pada masa itu. Kadang2, terselit juga entry2 resepi atau tips yang tertentu. 
Buat anda yang 'tersinggah' ke sini, terima kasih dan Siti amat menghargai kesudian anda. Tinggalkan saje jejak di komen atau shoutbox, dan InsyaAllah Siti akan membalas kunjungan anda semua. 

(Note: mood ayat sgt skema sbb subjek last yg Siti ajar harini ialah Bahasa Melayu.. heee..)

 

8 comments:

Ujang9897 said...

tggl jejak nie..hihi

Siti Noraisyah said...

mekasehh... hehhee... ^^

iqbalhakimi said...

saya juga berkata..hehe

Pembawa_Wacana said...

Aku dah berkata...;)

Lulu caldina said...

semoga sukses dalam dunia blogger..

Lulu caldina said...

semoga sukses dalam dunia blogger..

Norfa said...

hehe..salam kenal dari norfa..huhu..
mereka kata..mereka kata.. mereka kata.. huhu..

http://since-8-july.blogspot.com/2011/01/harga-minyak-dah-naik-ron-95-ron-75.html

Qhamel said...

jom serbu blog2 segmen mereka kata...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...