Sunday, January 2, 2011

Makan dalam kuali

Masa kecik-kecik dulu, mak marah betul kalau Siti curi-curi ambik makanan yang masih dalam kuali, kononnya nak rasalaaa... mak marah, mak kate "pegi amik sudu, cedok dalam pinggan!" Tapi agaknya kalaulah mak tahu yang Siti makan dalam kuali bila dah besar2 panjang ni, mak marah lagi tak??
Siti punya menu, nasi ayam cendawan.. sedapp...
Bukan saje2 nak makan dalam kuali.. tapi kat kedai ni memang semua makanan dia letak dalam kuali kecik comel ni.. nak buat mcm mane lagi kan??

Menu en.Tunang, nasi daging ape ntah.. lupe...hee..
Macam2 kelainan yang peniaga gunakan untuk menarik pelanggan. Makanan dan cara masakan, tetap same je.. Dalam kuali sudah, dalam periuk pun sudah... pasni makan dalam ape pulak yang unik ye?


4 comments:

khaifaiz said...

aku tau kt mana ni..

rossoneri said...

hehehe konon2 ala2 korea lah nih

Siti Noraisyah said...

khaifaiz: Ishh.. tahu ke?

Rossoneri: Hahaha! Tau xpe.. berangan jab.. ^^

zey said...

kat food court jusco melaka pon ada mknn dlm kuali gak..huhu ",

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...