Friday, February 25, 2011

Scha dan Awal bakal bertunang

Ambik kat Google Images je..^^
Tak sangka pulak hubungan Scha dan Awal akhirnya akan membawa pasangan ini ke alam pertunangan.. baguslah kan? Kalau dah betul-betul suka sama suka, nak tunggu ape lagi? Kedua-duanya pun memang sepadan, Scha comel, Awal plak smart, heee.... Tak caye?? Meh baca kat SINI.

Eh, sejak bila Siti jadi wartawan gosip ni?? Konfius.. konfius.... heheheeee... sebenarnya, Siti memang minat dengan Scha ni.. dan setakat ni tak pernah miss tengok drama Awan Dania kat Astro tu. Mak Siti pun memnag minat sangatlaaaaaa kat Scha ni.. bukan senang tau mak Siti tu nak minat artis.. sebab mak jarang tengok drama. Tapi, disebabkan Scha... mak sanggup tunggu kat depan TV setiap kali ade drama Awan Dania. Dan jangan harapla nak tukar chanel lain masa tu ye....

1 comment:

KRE@ZURA!!.. said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...