Sunday, February 13, 2011

Contest Showing Your Love

klik banner utk join

'CINTA' yang SIti nak tunjukkan ialah.....

v
v
v
v
v
Ok, ni bukan anak Siti ye, sebab Siti belum kawen lagi.. heeee... Actually, kat dalam gambar tu ialah gambar Siti dengan anak sedara yang paling nakal.. haha! Siti ade 11 orang anak sedara, tapi budak kecik ni la yang paling Siti suka akcau dan usik. Sebab..... die ni macam orang tua! Kalau bercakap tu, ade je idea die... memang sangat best berborak dgn dia ni. 

Ops! lupe plak nak mention nama. Nama budak kecik ni MUHAMMAD HANIF SYAHMI. Anak kakak Siti yang bongsu. Kalau dia balik kampung, memang tak sah kalau tak gaduh dengan Siti, Makcik dia ni. Bab nakal, memang takde sapela leh kalahkan. Tapi.... die ni sangat penakut! Hahahahaa.. tu yang suka mengusik die ni!

Hm.. cukupla kot.. kalau panjang sgt leh jadi karangan plak nanti.. heeeee.....

Tarikh tutup contest:
15 Mac 2011

1 comment:

ummisofea... said...

ok noted...but blog penaja xde kat sidebar..

nway,gudlak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...