Monday, February 7, 2011

Nuffnang pun cuti CNY kot...


Huhuuuuu... sedih tau bila buka nuffnang tadi.. dahla traffic menurun.. pastu yang 4hb Feb tu terus takde traffic langsung... tak tau la sama ada nuffnang yang cuti atau memang takde readers langsung.. mungkinkah??

Rasa seperti dianaktirikan pulak... (cewahhh!). Heeee... takpelah, takyah sedih-sedih.. ingat tujuan asal Siti blogging, bukan nak kejar traffic kan? yang penting, Siti taip sesuatu, dan ade yang membacanya. Walaupun tak seramai pembaca kat blog otai Ben Ashaari tu, tapi sekurang-kurangnya adelah jugak walau cuma seorang atau dua..


7 comments:

Syafiq Rosli said...

yes saya kena jgk lor..

Ujang9897 said...

gua pun kosong

Mohd Fitri said...

sama saja kita semua kot. :)

Siti Noraisyah said...

mmg betul2 raya sakan la nuffnang ni.. hehee...

b a m b a m ' s said...

cbuk dok bakar mercun tuh..hahahahha

BUNGA said...

nuffnang cuti kot masa tu.. saya punya pun sama juga.. kosong..

AiTotYati said...

Ai pun kena gak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...