Sunday, February 20, 2011

Cucu nak masuk bloglist Atokk..!!


Pagi ni online terus singgah blog Cik Bambam, then terpandang pulak entry tentang bloglist Atok ni... Siti ape lagi.. tak toleh kanan kiri, terus je serbu blog Atok.. Mane boleh lepas peluang mcm ni kan... hehehee....

 
Maka, inilah hasilnye ye Tok.. Cuma tak sangkalah yang Atok ni muda belia lagi.. macam lebih muda daripada Siti... Konfius i.... Tapi mungkin Atok ade petua untuk jaga keremajaan muka, sebab tu la tak tua-tua ye Tok? Kalau ade petua tu, share la dgn SIti ye.. ^^










1 comment:

AiMaN said...

tq join..atok da masukkan blog cucu dlm bloglist ke2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...