Friday, February 4, 2011

Heartbeat.my


Firstly, nak ucap terima kasih kat Cik Bambam yang memperkenalkan tentang heartbeat.my ni.. Kalau bukan kerana entry dia, mungkin Siti sampai sekarang pun tak tahu tentang heartbeat ni.. heheee....

Apa yang Siti faham, heartbeat.my ni adalah satu laman web yang menjual hadiah untuk kita berikan kepada insan2 tersayang.. tapi yang speselnya, semua urusan pembelian adalah melalui kaedah online dan barang yang kita nak tu akan sampai terus ke tangan kita melalui pos. Lebih menjimatkan masa, tenaga dan wang!

Satu lagi yang best, heartbeat.my juga menyediakan peluang memperoleh pendapatan sampingan kepada kita, lebih kurang sama mcm Nuffnang dan Churpchurp.

Nak tahu lebih lanjut, bolehlah terjah blog Cik Bambam. Lebih mudah nak faham kan? Heeee...


4 comments:

BUNGA said...

saya dah lama join.. tp baru nak letak banner.. marilah sama-sama kita mengumpul duit tabung dari Hb pulak yer.. hehe

Siti Noraisyah said...

hehe, siti baru nak join sbb sblm ni jarang online.. ^^

b a m b a m ' s said...

hahahah..reg dahhh??churp2 pon dah join ker kak? :)

Siti Noraisyah said...

bambam: churp2 dah join.. tp tak bape fahamla...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...