Saturday, December 4, 2010

~Sabun Susu Beras~

Alhamdulillah...

Sunburn dah hilang, kulit muka pun makin sihat dan cerah sejak amalkan SABUN SUSU BERAS ni.

Bila lagi kita nak sokong produk hasilan tempatan kan?
Lagipun, produk tempatan ni sumbernya daripada bahan tempatan, yang mengusahakan pun orang tempatan..

Tambahan pula dengan kenaikan harga barangan ni, lebih baik kita jimatkan ringgin dan sen kita dengan mengurangkan kebergantungan terhadap produk luar.

Lebar sikit senyuman pakcik dan makcik yang bekerja keras kat kampung-kampung tu.. ^^

13 comments:

Shaofie said...

wah. siap buat iklan lagi. sabun susu beras? elok ke? hahaha.

FarhanaFabulous said...

bagus ke?? kalau bagus nak try la..da komen dkt blog lg 1..

Siti Noraisyah said...

setakat ni pakai elok je, ape2 pun yg penting istiqamah.. jgn baru sekali terus bhenti, mmg tak jd ape2la.. ^^

Nurul Ashikin said...

wau.. leh beli kat ner n bpe rm yer? ni 1st time cikin dgr psl sabun nie.

Siti Noraisyah said...

Siti ade jual, klik je kt 'sabun susu beras' tu..^^

Siti pun baru dengar baru2 ni, pastu terus cuba.

NOOR FATIN said...

nurul badiah pn ada guna sabun ni kan? yang blogger jugak tuu

Siti Noraisyah said...

Fatin: A'ah, siti pun dpt info ni drpd blog Nurul Badiah, hehe...

Si Gadis Semasa said...

wahh . mane dpt sabun susu beras ni ?

Siti Noraisyah said...

order khas dr kedah, hehe...

tykah mnoor said...

salam, nk tnye .hehe ni sabun susu beras yg blogger nurul bariah tu guna ke? sbb sy nak yg btol2 buatan traditional. xnk ade kimia,

Anonymous said...

KITE PENAH PAKAI JGK SABUN SUSU BERAS CITRA TP KITE PAKAI BARU SEKLI PEDIH OOO.. SAKITTT, HUHUHU... KONON NYER NK CARA MODEN LAH, Y SIAP PUNYER LAH KATAKAN...HAHAHAH...DLU MSE SEK BIASE BUAT SENDIRI SB BELAH MAK ORG SIAM.. GUNA SUSU KAMBING ASLI N BERAS WANGI JASMINE ( BKN BRAND JASMINE TAU)..HAHAHA.. MG NAMA BERAS TUE JASMINE... CARA SENANG JER..RENDAM DLU BERAS BG LEMBUT ( KENA RENDAM LAMA LAR CM BUAT BEDAK SEJUK TUE..) DH LEMBUT BERAS TUE.. KITA KISAR BERAS N SUSU TUE,WAT PEKAT SKT, SIAP LETAK DLM BOTOL.. KLU WAT CAIR SIKIT LEH WAT TONER DIA.. SENANG KAN LANGSUNG XDE BAHAN KIMIA..HEHEHE...

NaNaKyu said...

sy pkai gak..mmg elok sgt2..kalo dl ssh sgt mke nak ok..makin terok ade la..dh try macam2 tp xley gak..hmm..so skang sy dh borong byk2..sape2 nk beli kt sy ley contact sy kt nanakyuluvme@gmail.com..pesanan ikhlas..sokong buatan tempatan..jgn bazirkn duet beli produk mcm2..mahal..tp xberkesan..=))

.: eyra :.
said...

xbole pn nk tgk sabun susu beras tuh.. mcm mn nk tgk n price dia? email : inuyashi_comei@yahoo.com tq.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...