Friday, December 3, 2010

Contest Kenangan Terindah 2010

Hm.. terasa nak join plak contest from Cik Teratai Wangi ni..^^
Nak tau syarat2nya leh klik SINI ye..
*
*
*
*
*
Tarikh: 08-08-2010
Gambar ni diambil masa majlis pertunangan Siti dengan lelaki yang Siti kenali sejak tingkatan 4 lagi..^^
Happy dan bersyukur sangat sebab hubungan kami bukanlah hubungan yang mudah. Banyak halangan dan ujian yang terpaksa kami lalui terutama daripada pihak keluarga Siti sendiri.
Kami pernah bercinta masa masing-masing berumur 16 tahun dan terpisah akibat ketidakmatangan kami sendiri. Selepas 10 tahun, dengan izin Allah kami bertemu semula waktu kereta Siti rosak, dan kebetulan dia seorang mekanik. 
Sejak tu, kami berhubungan semula dan 9 bulan selepas tu, kami pun bertunang.
Mudah-mudahan, Allah permudahkan perancangan kami yang seterusnya. Aminn...

 Siti nak tag:
 Bunga

7 comments:

cik Teratai Wangi said...

Wow.. Best nya.. kenal dari f4.. Smoga Bahagia Slalu.. N thanks ya coz join^^, Gewd Luck..

Siti Noraisyah said...

Hee.. thanks juga sbb buat contest ni..^^

zulkbo said...

salam..
bertunang jangan lama-lama
banyak dugaan tu....he he

Anonymous said...

Akhirnya, mendapatkan apa yang saya cari! Saya pasti menikmati setiap sedikit itu. Senang aku tersandung ke dalam artikel ini! senyum saya harus Anda simpan untuk memeriksa hal-hal baru yang Anda posting.

Siti Noraisyah said...

kalau boleh mmg taknak lama2, heee... ^^

nYomeL said...

wahh.. dah lama btul kenal tu..
kalo jodoh x kemana kann..
semoga berbahagia hingga ke taman syurga! :)

Siti Noraisyah said...

nyomel: Terima kasih...^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...