Thursday, December 30, 2010

Jumaat public holiday??

Ohhhhh ohhhhhhh...!!! Betul ke ni??
Jumaat ni public holiday utk Malaysia sebab menang piala AFF Suzuki??
Wahahahahah!!!
Tak aci.. tak aci... rugi.. rugi....
sebab Siti memang tengah cuti lagi ni...
Huhuuuuu.....
Kalau betul la cuti.. memang sejarah ni! Sebab rasanya belum pernah lagi ade cuti sebab menang perlawanan bola... (atau sbb sebelum ni mmg tak pernah menang??)

Tapi, kalau cuti pun korang buat ape ek??
Layan tido sampai tengahari buta... pastu bangun makan... pastu tido lagi sampai petang kan??
Ke korang g cuti2 atau shopping mengabiskan duit gaji??
Dahla 1 Jan pun cuti...!! Uihhhh... cuti berganda namanya ni....
Tapi Siti pun tak sure... kita tengok jelah paper esok, mesti ade tulis kalau betul Jumaat public holiday. Ahaks! Ntah2, paper esok pun laku mcm goreng pisang panas.

Ni semua gara-gara bola. Kedai mamak laku.. warung laku.. stesen TV laku.. paper laku.. bagus2... secara tak langsung bola membantu meningkatkan ekonomi negara jugak, hehehe....
Note: Pasni jualan jersi pasukan bolasepak Malaysia pun mesti laku jugak..^^



1 comment:

zulkbo said...

salam..
tahniah buat seluruh rakyat
Malaysia..ermmm..jangan lupa
Jumaat ni cuti umum ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...