Monday, December 13, 2010

Pukul 3 pagi..

Semalam, dapat jugak Siti menonton movie "The Chronicles Of Narnia: The Voyage Of The Dawn Treader". Siti memang minat citer2 aksi fantasi mcm ni. Sejak Narnia yang pertama sampailah yang terbaru ni, Siti tak pernah miss.

Tapi, pengalaman malam tadi mmg berbeza, sebabnya Siti tengok yang versi 3D. Hahahah! Ciannye... Itu pun Siti tgk kat MBO Square One, Batu Pahat. Kalau kat MBO Kluang, takde lagi yang versi 3D. 

Cumanya, utk yang versi 3D ni cume ade satu waktu tayangan je, pukul 10:45pm. Tak pernah Siti tengok wayang yang lewat2 mcm ni, sellaunye paling lewat pun Siti tengok yang pukul 8:30pm. Tapi dah 3D punye pasal.. sanggup....

Disebabkan 3D jugalah, pukul 1:00am baru Siti keluar panggung wayang. Pastu pegi minum2 jab, pukul 3:00 am baru Siti sampai umah... Mak aihhhh... mentang2lah mak xde, ambil kesempatan pulak ye.. hahahah! (Jangan tiru perangai Siti ni k..^^). 

Tak pasal2, Siti kene tahan dan kene soal siasat dengan rela yang buat sekatan kat depan kampung. Anak dara balik pepagi buta, mestilah ade rasa musykil...
Rela: Ni dari mane ni malam2?
Siti: Err.. dari Batu Pahat, pakcik...
Rela: Sorang2 je??
Siti: A'ah pakcik, sorang2 je...
Rela: Ishhh... berani betul kamu ni...
(Then pakcik RELA terus bagi Siti jalan..)
Hehehe... actually kan pakcik, Siti pegi dengan kawan, tapi kawan tu Siti dah hantar balik umah die, so utk ke umah Siti terpaksalah drive sorang2 plak... Hahah! Memang beranila...:p (kt dalam hati tak berhenti baca ayat2 al-Quran..). Takpelah, sekali ni je Siti balik lewat mcm ni, pasni dah tak boleh dah, sbb esok mak dah balik dari Sabah...^^


3 comments:

rossoneri said...

uishhh bahayalah perempuan drive sorang2 pagi2 buta tuh...dah la awak g hantar kawan awak tuh...len kali jgn buat cam nih..kalau ada teman sampai balik rumah xpe..

Siti Noraisyah said...

heee... dh terpakse... ^^

ijatnuar87 said...

hehehe...nsib baik xder per2...jgn diamalkan,hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...