Thursday, December 9, 2010

Sweetnyeeee...

Pagi ni, mula2 sekali yg aku check pas online ialah ruangan komen kat Contest My BFF tu. Alhamdulillah... setakat ni, dah ade lebih 10 orang yg join. Terharu betul bila baca entry2 mereka tentang BFF. Buat Siti rinduuuu sangat dgn BFF Siti... huhuuu...

Berdasarkan entry yg mereka tulis, Siti percaya yang mereka mmg ikhlas bersahabat. Ye. Itulah sahabat dalam erti kata yang sebenar. Sahabat akan sentiasa bersama dalam susah dan senang kita. Sahabat akan membangunkan dan memapah tatkala kita terjatuh. Sahabat akan melindungi keaiban kita. Sahabat akan mempertahankan kita.

Jika anda rasa memiliki sahabat seperti itu, bolehlah join contest Siti ni. Buat yang tiada, takpe. Jangan putus asa untuk mencari. Mungkin dia dah ade, cume anda tak terlihat lagi pengorbanan yang sanggup die buat untuk anda.

Senarai blogger yg dah join secara rasmi:
  1. Aku... linda
  2. [biru][pink]
  3. enaz weeweet
  4. Syira C Gadis Kidal
  5. Ezatty
  6. Ayie Mcvalyth
  7. eB@mamaAerish'n'Aed
  8. Nana
  9. aNaYaNa
  10. Just
  11. Nad @ Mamazakwan
  12. Cinta cornetto
  13. Aishah AR
Bolehlah singgah blog mereka ni k.. tak salah kita saling menyokong.. ^^
Don't Worry! Masih belum terlambat lagi nak join..^^
Tarikh Tutup: 31 Disember 2010

5 comments:

Nini D.. said...

tunggu eh..dalam proses nak buat entry nih utk join...pc pulak buat hal..adeh!!

Siti Noraisyah said...

Chaiyok! Chaiyok!! hehe.. ^^

ijatnuar87 said...

kontes aper plak nih?xtau ni,xaci nih...

Siti Noraisyah said...

ijat: ni mesti x baca sticky entry Siti ni.. hehe.. xpe2, ade mase lg nak join.. ^^

ijatnuar87 said...

heheheh..dah baca,nnt mlm ambe kompomkn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...