Thursday, December 23, 2010

Contest Aku dan Masa Silam...

Ade contest lagiiiiii!!!


Tapi masa silam kat sini bukan masa silam yang kelam ye.. jgn fikir Siti ade mase silam yg 'gelap' plak... hahaha!

Ini contest gambarla... gambar dolu2 vs gambar terkini..^^

Puas selongkar album gambar dolu2.. aishhhh... tak byk gambar lama2 pun... sbb dulu manelah mampu nak beli kamera kan... lainlah sekarang ni....
Akhirnya, jumpa yang ni je... huhuu...

sila scrool ke bawah ye... 
( bagi bersenam sikit jari2 tuh.. heee...)

V
V
V
V
V
V
V
V
V

 Taraaaaa....!!!

Gambar dulu dan gambar sekarang.. ^^

Malu sebenarnya nak tunjuk, sebab kecik2 dulu Siti memang comot, hahah!
Suka main dgn budak2 lelaki, lasak, nakal, selalu berkubang kat parit sampai badan kecut, suka panjat pokok, suka main kejar-kejar.. semua yang lasak2, heeee....

Tapi sape sangka? Apabila makin dewasa, hilang semua perangai yang lasak2 tu dan beralih minat kepada seni lukis, tarian melayu, memasak, berhias, bersolek dan warna purple...
Pengaruh hormon ke?? Mungkinlahh..... hehehe....

Tapi, yang tetap tak boleh berubah ialah... Siti sukaaaa sangat bergambar! Pantang ade orang nak amik gambar, mesti Siti nak tunjuk muka... dan bila dah mampu beli kamera sendiri ni, lagilah parahhhhh... kat mane2 pun nak bergambar je.... huhuuuu....

Ok, cukuplah rasanya... tulis panjang2 nanti bengkak mata plak nak baca.. hehe...
Kita bagi peluang kat orang lain bercerita pulak ea... ^^

Tarikh tutup:
29 Disember 2010


Siti nak tag:
Semua yang baca.... bolehkan??

 
Note: Thanks Suya sebab buat contest yang best mcm ni.. teruskan blogging ya! Gud Luck.. ^^

5 comments:

me suya said...

thnx siti..good luck

BUNGA said...

gud luck siti manis :)

Nur Mudrikah said...

waa..macam best..nak join gak..agaga

rossoneri said...

hehehe gud luck!

syira aka sepatu hijau said...

salam


semoga berjaya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...