Monday, December 13, 2010

Penjenamaan semula

Boleh ke buat tajuk entry mcm tu?? Hehehe.. bolehkan jela.. lagipun menag ade kene mengena nih...

Kalau sesapa perasanlah kan, Siti baru je tukar header baru. Bukan je header, tajuk blog pun Siti tukar sekali. 
Kenape??

Sebab Siti nak blog ni ade nama Siti sendiri. Tu yang boleh terfikir 'Siti Manis'..^^
Kenape 'Siti Manis'??

Sebenarnya itu translation daripada  "Ctsweet111". ID ni memang Siti dah guna sejak mula2 ade akaun Yahoo dulu. Sayang pula nak ubah...  Dan Siti nak kehidupan Siti sentiasa je manis, walaupun ade dugaan atau ujian, Siti akan tetap cuba hadapi dengan senyuman manis, boleh gitu? Hee... ^^

 

3 comments:

Lis Amir said...

i pun suka letak nama sndiri kat blog. haha :P

hi cik siti manis, jom ke my blog, baca Lagi perihal Facebook. Tahukah anda?

b a m b a m ' s said...

wahhh..kakak manis..!! :P
lama tidak menjenguk blog ini..hahaha

Siti Noraisyah said...

Lis: ok, nti Siti singgah..^^

Bambam: memang tau.. sampai ati.. huhuuu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...