Friday, December 3, 2010

Mane idea...???


Harini Siti betul2 takde idea nak tulis entry..sangat2 buntu! Sbb semalam hujan turun seharian ke? (ishhhh... tak baik salahkan cuaca, kan hujan rahmat tuuu...) Atau pun sbb dh lama sgt tak bercampur dgn orang, cuma bercampur dengan ayam2 dan kucing2 belaan mak je kt umah... (hehee... yg ni mmg possible.. ^^)

Baru 5 hari Siti tak jumpe murid-murid kat sekolah, dah rasa mcm 'ayam berak kapur'... Tapi bila kt sekolah tu rasa nak cutiiii je..... ishhhh... benci tau...! Kalau kat sekolah tu, ade jugak kawan nak berbual, bergaduh, bercebik-cebik mulut, heheee... Tapi bila kat umah ni, rasa sunyi sangat...... Bila la Siti nak ade partner utk gaduh2 manje ni... huhuuuu... 
Rindu kat dorg semua...
Degil, tapi menghiburkan.. ^^
 Kalau masa belajar dulu, cutilah waktu yang ditunggu-tunggu. Sebab masa ni la nak berfoya-foya sakan. Keluar pagi, balik pun pagi juga (pagi keesokannya la ye.. ^^). Dulu, Siti belajar kt UUM, Sintok, Kedah. So, lokasi 'buang duit' yang wajib ialah Alor Star. Ni kira lokasi time duit agak banyak jugakla... Kalau mula2 dapat loan tu, boleh jejak sampai ke Penang! Then, bila jumlah RM dalam akaun dah tinggal suku-suku, jalan pun area Chanlun jela... hahaha!
Sekarang, bila dh ade keje tetap, kawan nak berfoya-foya pulak dah jauhhhh... Kawan yang dekat2 ni semuanya dah kawen, dah ade keluarga, so taknakla kacau.... Hm.... Jadilah Siti anak yang baik, duduk kat umah jelah mengadap laptop sumbangan orang nih.... Kesian kan??

4 comments:

b a m b a m ' s said...

agak kesian lar jugak kak non..ehhehe

Siti Noraisyah said...

kalau kesian mehla blanje akak tgk wayang...hehee~

iqa senpai said...

akk kt umh gaduh dgn ayam ngn kucing je la hehe

Siti Noraisyah said...

iqa: hahah! mmg pun.. tak habis2 membebel kt ayam n kucing.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...