Wednesday, December 8, 2010

Home Alone...

~Huaaaaaaaaaa.....~
Mak dah berangkat ke Sabah, bercuti dengan menantu dan cucu-cucunya... Terpaksalah Siti tinggal kat umah bertemankan ayam dan kucing... Bestnye mak cuti-cuti kat sane... Last year Siti yang bawa mak ke sana, tahun ni, kakak ipar pula... Huhuuuu... Kenapela banyak sangat ayam ngan kucing ni... kalau tak, mesti Siti pun dapat join sekali....

Makkkkkk....
Kat sane jangan seronok2 sangat, ingat2lah kat anakmu yang kat umah ni... huhuuuu... Nanti balik bawa ole-ole lebih, barulah sejuk sikit hati ni.. heheeeee.....

Disebabkan korangla Siti tak dpt ikut mak tau! Ishhhh....


5 comments:

Syafiq Rosli said...

hehe..suh mak bli ole2 la..

ijatnuar87 said...

hehehe...bawak jek g sana,bis citer,hehehe...xpom tinggal la kan nursery,hehehe

Syed Hilmi Syed Yahya said...

gare2 x dpt ikut,jd marah betul ye kt kucing 2 smapi di kurung kn nye kucing 2 kt dlm bakul,,cian kucing 2...hehe

Siti Noraisyah said...

syafiq: mmg dh wajibkan mak beli ole2, hehe..

ijat: kalau bawa, penuhla satu kapal terbang tu dgn dorg.. ^^

syed hilmi: kalau x kurung dorg main kt jalan je.. hehe.. ^^

ijatnuar87 said...

hehehhe...isi dalam bakul jek,senang citer,hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...