Wednesday, December 8, 2010

Blog Larian


Aishhh.... Cik Bambam ni... macam tau2 je badan Siti ni dah makin bulat, die suruh Siti main lari2 plak ea.. xpe2... lari yg ni Siti suka, sbb juz duduk diam2, jari2 je yg berlari-lari kt keyboard nih, heheee....
Thanks Cik bambam ya sbb tag Kak Siti (rasa tua plak bila bahasakan diri akak... ^^)

Tapi... kene taip sloganla pulak.... Siti ni mmg lemah sikit kalau suruh lengkapkan slogan, tp xpela.. Siti cuba dulu.. best atau tak best, belakang kira.. ^^

"Saya suka berblogwalking kerana....." (tidak lebih 30 patah perkataan)

Saya suka berblogwalking kerana Siti suka terjah-terjah blog orang lain, sambil mendapatkan maklumat dan pengetahuan baru tentang dunia blogger. Selain itu, Siti juga dapat 'cuci mata' dengan melihat gambar2 owner blog yang cute, cun, segak dan sebagainya.

Heeee... macam terlebih 30 patah perkataan je.... Hahahaha! Biarlah!

Sekarang, Siti nak tag:
Shaofie
Nyox 
Burb




2 comments:

b a m b a m ' s said...

ahhahah...memang kak siti tua pon kan..tua dari kita...wahhahahaha.. larikkkkkk~

Siti Noraisyah said...

kejar kanggg... dapat je kak gigit-gigit!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...