Friday, December 10, 2010

Tompok pun rindukan mak...

Cian si Tompok.. dia la yg paling rapat dengan mak, kalau mak tentok tv sambil baring, dia mesti baring kat sebelah mak jugak.. Sekali bila Siti yg kat umah, die takde teman nak baring2, sbb Siti tak suka baring kalau tgk tv.. heheee..

Tak pasal2 kene melayan si Tompok ni.. nak update blog pun susah.. dok mengacau je.. mcmlah paham ape yg orang taip nih.. ishhhh....

Sabar ye Tompok, tak lama lagi mak balikla... Nanti ko baringlah puas2 kt ketiak mak tu.. hehehe....
Ko paham ke ape yg aku buat ni Pok??
Ciannn.. muka sedang kerinduan.. haha!
Dengkila tu!!
Wahhhhh..! Ini sudah lebihh..!!
 Akhirnya, mlm tadi Siti bawa Tompok tidur sama2.. Cianla pulak kan.. nanti Tompok tidur tak lene, makan tak kenyang, lagi Siti susah ati... 

Memang bertuah si Tompok...^^

2 comments:

iqa senpai said...

ciannye tompok kak hehe..comeyy

Siti Noraisyah said...

akak lg lesian sbb kene layan karenah tompok... hehe.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...