Tuesday, December 28, 2010

Best Friends Forever Giveaway

Sila KLIK banner di atas utk join.. ^^

Ops! Ni bukan contest BFF yg Siti buat tu ye, ni lainnnnn... sbb Siti takleh join contest Siti sendiri, jadi Siti joinlah GA BFF anjuran Neza ni.. heeee.... 

Siti dapat tahu tentang contest ni pun from blog kak eB.
Kalau suka join contest atau GA leh ke blog kak eB sebab beliau memang fanatik dgn contest n GA mcm Siti, ahaks!

Ok, syarat2 utama dah sattle.. dan gambarnye....
v
v
v
v
v
Nahdhatul Akmal bt Abu Bakar...
Itulah pemilik nama gadis yang bergambar dengan Siti.. ^^
Tapi Siti lebih suka panggil dia 'NADET'..
Kenal sejak 1st day masuk kelas kt UUM..

Sama2 suka enjoy..
Sama2 suka shopping..
Sama2 suka makan..
Sama2 suka tido..
Sama2 suka wat assigment last minute..

Walaupun kami tak sama hostel langsung, malah jarak hostel kami berdua lebih kurang 3km lebih... tp Siti selalu tumpang tido kat bilik nadet. Sanggup kongsi satu katil... dan biasenye time tido Siti mesti kene himpit dengan Nadet sebab dia lebih besar, hahahahah!

Banyak sangat sweet memory dengan dia... hampir semua kenangan2 manis zaman belajar dulu, Siti lalui dengan dia... 
Dan yang paling penting, Nadet sentiasa ada disisi waktu Siti gembira, sedih, stress..

Sekarang, kami dah jarang sangat berjumpa.
Siti di Johor.. Nadet di Selangor..
Namun, dalam hati... dia sentiasa menjadi KAWAN yang TERBAIK!

Siti nak tag:
ANDA SEMUA..!!

Tarikh tutup:
31 Januari 2010



2 comments:

Roszaneza Danny said...

Salam Siti.. Thanks sudi join..
semoga persahabatan yg dibina berkekalan hendaknya..

gud luck yer.. :)

Lulu caldina said...

semoga berjaya...yeah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...