Monday, December 6, 2010

Egg in Toast

Taraaaaa....!!
Inilah breakfast Siti pagi ni..^^
(Masih boleh dikatakan breakfast ke? sbb dh kul 10am ni..)

Masih kat dalam oven lagi tu..hehe..

Ok, ni yg dah siap, tinggal nak masuk dalam mulut je.. ^^
Tapi tak bape cantikla.. hajatnye nak buat setengah masak, tp dh jadi over cooked plak.. ishhhh... bakar roti pun fail, camne nak kawen ni??

Kalau nak tahu resepinya boleh jengok kt SINI ye..

Siti nak makan sekarang ni.. ^^
Bismillah.... 

6 comments:

AM SYA said...

brape minit nk ltak dlm oven??

cambest jerr~

Syafiq Rosli said...

wah..len dari yg len ni..nice..

Siti Noraisyah said...

kalau ikut kt resepi bakar 15 minit dlm oven.. tp siti punye jd over cooked plak.. maybe 10mnt dh cukup kot..

Gen Fujita said...

Tengok pun dah rasa lapar dah.

Siti Noraisyah said...

Gen: sok pagi bolehla cuba..^^

Shira Shafrida said...

nanti nak try buatlah.. thanks share..;)

jemputlah baca entri baru, oohh ooohh ooohh MAHA 2010 di Malam Gerimis di shirashafrida.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...